Начини на плащане

 

Наложен платеж

Сумата на поръчката се заплаща на куриера от Еконт Експрес в момента на доставка.

Банков превод

Може да заплатите стойността на поръчката чрез банков превод, след издаване на фактура.

Данни за превод:


 

  • В платежния документ, в полето "Основание" посочете номера на поръчката (например VUEDDHSEW). Този номер съдържа латински букви!
  • За да обработим по-бързо Вашата поръчка, можете да ни изпратите авизото за плащането на e-mail: parketti@abv.bg.
  • Вашата поръчка ще бъде изпратена веднага след като получим превода или авизо по мейл.

Плащане с кредитна или дебитна карта VISA или MASTER CARD

Разплащанията се извършват чрез Борика АД и Уникредит Булбанк АД , сертифицирана от Visa International за технологиите „Verified by Visa“ и „MasterCard SecureCode“, които гарантират в максимална степен сигурността на транзакциите.
С този метод можете да платите с дебитни и кредитни карти с логото Visa и MasterCard, издадени от български или чужди банки.При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Борика (БОРИКА е дружество, което е национален оператор на плащанията с местни банкови карти и обслужваща организация (Processor Company) за плащания с международни банкови карти на EUROPAY International/MasterCard, VISA International), където трябва да въведете необходимите данни свързани с Вашата карта, за извършване на разплащането.
След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в parketispace.bg
При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват по банков път по сметката на картата, използвана от Потребителя.